Omega-3 Test

Lær mer om cellene dine med Omega-3 Index Test

Ballstad samarbeider med OmegaQuant, som er det verdensledende selskapet innen tørrblodsprøve omega-3-tester. OmegaQuant har laboratorier i USA, Storbritannia og Australia for fettsyreanalyse som er CLIA-sertifisert.

I 2009 grunnla Dr. William S. Harris OmegaQuant Analytics, LLC, et uavhengig, CLIA-sertifisert laboratorium som tilbyr Omega-3 Index testing til forskere, klinikere og publikum og setter standarden for fettsyretesting.

Når du følger helsedataene dine, hjelper de deg med å nå dine helsemål. En Omega-3-test vil gi deg kunnskapen til å ta gode og informerte beslutninger om helsebehovene dine. Omega-3-indeksen er en blodprøve som måler mengden omega-3-fettsyrer (EPA og DHA) i dine røde blodlegememebraner.

En omega-3-indeks i det ønskelige området 8% -12% er en indikator på bedre generell helse. Som en del av en generell sunn livsstil kan en omega-3-indeks på dette nivået bidra til å opprettholde helse, hjerne, øye og ledd. Når du kjenner til omega-3-indeksen din, kan du tilpasse kostholdet ditt for å endre det, på så lite som 3-4 måneder

Kjøp nå – Test med Ballstad Omega-3 Bundel

Du når ikke mål du ikke måler. Omega-3, omega-6 og transfettspiller alle en rolle i helsen din og er relatert til risiko for hjertesykdom. Sporing av disse nivåene kan hjelpe deg med å optimalisere dem for helsen din. Omega-3-indeksen, transfettindeksen, omega-6 / omega-3-forholdet og AA / EPA-forholdet svarer alle på hva du spiser. Du kan endre helsen din og nivåene ved å endre det du spiser. Alle reagerer forskjellig på kostholdsendringer, så den eneste måten å vite er å teste. Vi anbefaler å teste hver fjerde måned for å bekrefte at du får riktig blanding av fett i kostholdet ditt.

Hvordan virker det:

Bestilling:

Avgi blodprøve:

Få resultatene:

Resultatene dine. Støttet av vitenskap.

Ansvarsfraskrivelse:

Ballstad AS distribuerer bare blodtestesettene på vegne av OmegaQuant. Ballstad AS utfører ingen tester eller samler inn data angående testene etter at de er sendt til kunden.

Les OmegaQuant-policyene nøye her:

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå