Historien til Ballstad Omega-3

Vi er glad for at du har gitt oss sjansen til å fortelle om produktet vårt. Vi er veldig stolte av det vi har oppnådd, og vi håper at vi vil være en del av livsstilen din.

Hvordan kom vi på ideen?

Ideen om å begynne med omega-3 kom fra Ballstad-væringen Odd Roar Olsen. Ballstad, hvor han vokste opp, er et lite fiskevær i Lofoten med rundt 1000 innbyggere som har hatt fiske som viktigste næring gjennom tusenvis av år.

Odd Roar samlet en gjeng entusiastiske ildsjeler som ønsket å sette Ballstad på verdenskartet. Det ble starten på Ballstad Omega-3 konseptet vi lanserer.

Ballstad AS ble etablert og produktet ble utviklet av mennesker med flere tiårs erfaring innen omega-3 kosttilskudd, produksjon og distribusjon.

Kunden i fokus

Vårt utgangspunkt for utviklingen av Ballstad Omega-3 var å tenke på det du har behov for:

Hvorfor startet vi med dette konseptet?

Nesten uansett hvor sunt vi spiser så trenger vi å få tilført kroppen mer omega-3 enn det vi klarer å få gjennom vårt daglige kosthold.

Vi har fokusert på å gjøre kjeden fra fisk til ferdig produkt så strømlinjeformet som mulig, uten at det går ut over kvaliteten, renheten eller friskheten på noen måte i noen fase av linjen.

“Vi har jobbet i flere år med å finjustere en perfekt løsning for deg; fra fisk fra åpent hav til det ferdigpakkede produktet som leveres på døra. ”

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå
Har du spørsmål?
Vår ernæringsfysiolog svarer på alle dine spørsmål om daglig bruk av Ballstad Omega-3
Still spørsmål