Sterk som en Ballstaværing!

Ytterst i havgapet i Lofoten finner vi et av Norges eldste fiskevær. På Balstad har vi levd av fisken og havet gjennom mer enn tusen år. Her har vi produsert tran og marine fiskeoljer så lenge det har bodd folk mellom fjellene, noe som har gitt ballstadværingen et sterkt immunforsvar og god helse, sånn at vi kan «stå han av» når vinterstormen pisker oss som verst.

Kraft i hver kapsel

Ballstad Omega-3 er en høykonsentrert raffinert fiskeolje rik på DHA og EPA, som styrker immunforsvaret og gjør godt for øyne, hjerne og hjerte. Oljen er produsert for best mulig opptak i kroppen og kapslene våre er små og lette å svelge. Ballstad Omega-3 kjøper du enkelt på nett, og leveres rett i postkassen din som et månedlig abonnement. Med et daglig inntak av Ballstad
Omega-3 investerer du i en sunn livsstil som styrker kropp og sinnet for et langt og aktivt liv.

Drømmen som ble virkelighet.
Historien om Ballstad Omega-3
Les historien

Fra Ballstad til resten av verden

Omega-3 er en gruppe flerumettede fettsyrer som kroppen din trenger til mange funksjoner, men som den ikke kan produsere selv. Derfor må vi innta disse fettsyrene gjennom kosthold. I Norge lærer vi at vi burde spise fisk to til tre ganger i uken for å dekke dette behovet. Men selv om vi er glade i fisk, må de fleste nordmenn ty til et kosttilskudd for å få i seg nok Omega-3. På verdensbasis er problemet enda større, og i store deler av den vestlige verden er Omega-3 nivåene i befolkningen kritisk lave. Ballstad Omega-3 ønsker at alle mennesker skal få muligheten til å nyte godt av de mange helsegevinstene som Omega-3 gir oss, slik at vi kan leve gode og lange liv med god helse. Derfor tilbyr vi nå Ballstad Omega-3 i både Tyskland, Tyrkia, Singapore og Malaysia, med flere land som står for tur. Gjennom trygge netthandelsløsninger og gode distribusjonsnettverk leverer vi norskprodusert Omega-3 fra Ballstad, med den samme fantastiske kvaliteten som dere får her hjemme, til kunder over hele verden.

«Fisken som brukes i Ballstad-olje kommer bare fra sertifiserte bærekraftige fiskeområder og bærer Friend of the Sea-sertifisering.»

100% Norsk

Ballstad Omega-3 olje produseres i Norge, på et av verdens flotteste produksjonsanlegg i Brattvåg. For å sikre produktets friskhet, brukes nitrogen til å ekskludere alt oksygen gjennom hele produksjonsprosessen, fra oljeproduksjon, innkapsling og til ferdig emballasje.

Miljø

Produksjonsanlegget drives hovedsakelig av vannkraft. I tillegg brukes restprodukter fra fiskeolje som biodrivstoff på anlegget, noe som resulterer i praktisk talt ingen avfallsmaterialer. Dette reduserer karbonavtrykket ved produksjon av Ballstad ned til nesten null.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå
Har du spørsmål?
Vår ernæringsfysiolog svarer på alle dine spørsmål om daglig bruk av Ballstad Omega-3
Still spørsmål