Norges Sjømatråd

Norges sjømatråd jobber for å øke verdien av norsk sjømat i etablerte markeder og introdusere nye produkter i nye og etablerte markeder. Norges sjømatråd er sjømatnæringens sentrale kilde til markedsinnsikt basert på statistikk, handelsinformasjon, konsum- og forbrukerinnsikt. De leverer effektive tjenester til norske sjømateksportører som bidrar til økt kunnskap og innsikt i deres markedsutviklingsarbeid.

Deres hovedkontor ligger i Tromsø, Norge, og vi har representanter i Sverige (Stockholm), Storbritannia (London), Tyskland (Hamburg), Frankrike (Paris), Spania (Madrid), Portugal (Lisboa), Italia (Milano), Brasil (Rio de Janeiro), Japan (Tokyo), Singapore (Singapore), Kina (Shanghai) og USA (Boston). I tillegg jobber vi for å identifisere muligheter for norske sjømatprodukter i både nye og etablerte markeder.

Sjømatnæringen finansierer selv Sjømatrådet gjennom en lovpålagt avgift på all eksport av norsk sjømat.

De har fem rådgivende grupper, en for hver av de viktigste sjømatartene eller -næringene; laks og ørret, hvit fisk (torsk, sei, hyse osv.), reker og skalldyr, konvensjonell produkter (saltfisk, klippfisk, tørrfisk) og pelagiske produkter (sild, makrell, lodde). I tillegg er det opprettet tre rådgivende grupper; ett for det norske innenlandske markedet, ett for miljødokumentasjon og ett for nye markeder.

Rådgivningsgruppene består av over 70 representanter fra norsk sjømatnæring.

Omega-3 kosttilskudd Abonnement Ingen bindingstid eller gebyr

Abonner så får du levert en påfyllingspakke med fersk Ballstad Omega-3 automatisk hver mnd. til en gunstigere pris. Oppbevaringsboks inkludert i første forsendelse. Gratis frakt.
299,00kr / pr måned

Omega-3 kosttilskudd Oppbevaringsboks og en Påfyllingspakke

Bestill en komplett pakke med en flott oppbevaringsboks og Ballstads påfyllingspose for 1 mnd. forbruk
369,00kr

Omega-3 kosttilskudd Påfyllingspakke

Bestill påfyllingspose med fersk Ballstad omega 3 som inneholder 1 mnd. forbruk
349,00kr