Jeg vil presentere en sunn fremtid for min sønn med Omega-3

Det er ingen lykkeligere enn dem med babyene sine som kom til verden for et år siden. Vi har en ekte Omega-3-familie foran oss. Hale, som møtte Omega-3 gjennom sin venn, har brakt denne vanen til familien.

Hale møtte Omega-3 tilbake i 2016, og hun har brukt Omega-3 med jevne mellomrom siden den gang. Hun begynte å bruke Omega-3 på grunn av tretthet, uregelmessighet, glemsomhet og har sett fordelene med Omega-3. Da hun innså forandringen i seg selv, overbeviste hun mannen sin om å bruke den også. Omega-3 er en følgesvenn for fru Hale og hun forteller at hun fortsatte å bruke den før graviditet, under graviditet og etter fødselen.

Hale: Er det tilfeldig, jeg vet ikke, men når jeg begynner å bruke Omega-3, er det nøyaktig samme tid som jeg blir gravid. Vi prøvde å få barn i noen år før, og vi ble behandlet. Selv om alle våre verdier var normale, kunne vi ikke lykkes. En av vennene mine anbefalte Omega-3 da hun så meg utslitt etter å ha forlatt behandlingene. Jeg begynte å bruke den regelmessig, og etter en stund kom overraskende nyheter til meg. Jeg kan ikke si at årsaken er direkte Omega-3, men jeg tror på den. Allerede den hormonelle reguleringseffekten er kjent av alle. Jeg antar at det fyrte av en gnist som ville revolusjonere kroppen min.

«Endringen den gjorde i kroppen min er sannsynligvis liten, men det har gitt store resultater, og jeg er mor nå.»

Hale: Etter 16 år med intenst yrkesliv, ønsket jeg å oppdage meg selv. Min lange erfaring med industriell produktdesign og seniorledelseserfaring var veldig stressende og tempopakket. Jeg var veldig sliten og ville ta en liten pause. Uansett hva som skjedde, skjedde det rundt denne tiden. Jeg er virkelig heldig som har en venn som forandret livet mitt.

“Friskhet er veldig viktig i Omega-3. Av den grunn ønsket jeg ikke å kjøpe produkter som ventet i hyllene. Vi var heldige, fordi vi hadde norske venner, og de sender jevnlig. ”

Hale: Jeg lærte at det ikke er verdt å bruke fiskeolje av dårlig kvalitet. En annen sak jeg lærte var at det var fiskekapselkapsler som mistet friskheten før de kom til hyllene. Det ytre belegget skal være veldig bra og skal ikke ha gjennomgått oksidasjon. Med en slik situasjon kunne vi ikke finne det vi leter etter i Tyrkia, så vi søkte etter en løsning fra kilden som er Norge. Vi spurte fra våre norske venner vi hadde møtt tidligere, og de sendte dem til oss med jevne mellomrom. Det er veldig viktig at kilden til Omega-3 er åpenbar, så jeg fortsatte å bruke Omega-3 komfortabelt selv når du ammer. Mot det andre året begynner vi omega-3-forsterkning for sønnen min.

Da jeg snakket med en lege om bruk av Omega-3, var han litt nølende, fordi han også visste mangelen på kvalitet på produktene på markedet. Han var imidlertid ikke klar over at vi hadde luksusen til å ta med Omega-3 fra Norge direkte. Ja, det er en luksus. Nå med Ballstad har alle fått denne luksusen. Forskjellen som Omega-3 skaper i kroppen min er veldig stor, men jeg kan holde forskjellen som den skapte i livet mitt med hendene akkurat nå. Jeg kan kysse, jeg kan klemme og jeg finner ikke ord for å uttrykke hvor glad jeg er. Jeg lurer på hva som ville endret seg i livet mitt hvis jeg hadde fått vanlig Omega-3 frem til denne alderen. Gjennom hele livet vil jeg støtte barnet mitt med Omega-3.

«Fiskeoljetilskudd av dårlig kvalitet er ikke annerledes enn olivenolje!»

Hale: Etter seks måneder etter sønnens fødsel, sluttet jeg å ta Omega-3 i tre måneder. Jeg følte ikke en forskjell med det første, men jeg begynte å bli sliten etter hvert. Det var en god mulighet til å se bidraget fra Omega-3 til livet mitt. Jeg kommer tilbake til Omega-3 nå med Ballstad. Jeg blir også kvitt denne månedens bekymring; hvordan jeg skal ta med Omega-3 fra Norge.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå