Hvis du vil ha høy ytelse, må du ta de riktige valgene

Det er veldig viktig for henne hva idrett uttrykker. Så mye at hun skapte et merke sportsklær for kvinner som følte seg som seg selv. Hun er alltid klar for livet sitt, både fysisk og mentalt!

Selv om Yoga spiller hovedrollen i Yasemins liv, liker hun også å spille tennis veldig. Det mest morsomme for henne er å bruke egne klær mens hun driver med sport. I tillegg til kvinners yoga, svømming og løpeklær, er det daglige design i samlingen hennes. Hun trenger til enhver tid høy konsentrasjon da hun gjør raske overganger mellom forskjellige fagområder. Yasemin, skaperen av merkevaren Yorstruly, bruker Omega-3 for å fange ytelsen hun leter etter.

“Som merkeeier må jeg gjøre mange ting samtidig. Jeg må være sterk for å oppnå dette. ”

For en sunn kropp og et sunt sinn

Yasemin: Jeg lever i et veldig intenst tempo. Jeg står opp tidlig om morgenen og starter dagen fort. Trettheten min er ikke bare fysisk, men også mentalt. Mens jobben bruker tiden min for mye, passer jeg på å drive med sport og bruker tid på egen hånd. Jeg trenger kraft for å oppnå dette. Jeg må alltid være skikket for å kunne leve det livet jeg ønsker meg.

«Jeg har en kropp og jeg må ta vare på den på beste måte.»

Yasemin: Det er ikke for meg å leve som om det ikke er morgendag. Det er min prioritet å være mer fit enn mennesker på min alder. Jeg vil ha et langt liv ved å bli sunn. Det er mitt mål å bruke tid energisk og sterkt. Jeg begynte å undersøke etter at en nær venn av meg nevnte at Omega-3 var riktig for meg. Da jeg lærte detaljene, ble jeg mer interessert og begynte å bruke dem. Siden den dagen har Omega-3 en stor plass i livet mitt. Det var effektivt for å øke livskvaliteten.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå