Du fortjener det beste

Vi har forpliktet oss til å bringe deg fersk premium norsk Omega-3 til en overkommelig pris gjennom innkjøp av den beste norske oljen fra bærekraftige kilder.

Du fortjener Omega-3 av beste kvalitet, for å støtte deg i ditt daglige liv, bli med i «bevegelsen» og se hvordan det å forbedre kostholdet ditt med Ballstad Omega-3 kan forbedre livskvaliteten din.

Vi har forpliktet oss til å bringe deg fersk premium norsk Omega-3 til en overkommelig pris gjennom innkjøp av den beste norske oljen fra bærekraftige kilder.

Vi gjør dette fordi fordi vi som jobber i Ballstad, selv har opplevd den positive effekten som supplement til kostholdet ditt med Omega-3 gir oss, og du fortjener dette også.

“Kroppen din trenger Omega-3 hver dag !!”

Dette er en uttalelse hørt mange ganger, og de fleste vet at du bør bruke den, men en misforståelse er at det er noe du bruker når du er ung og gammel, og ikke i midten, dette er galt. Kroppen din trenger Omega-3-fettsyrer hver dag hele livet, siden kroppen ikke produserer den selv.

Som et eksempel er det mange mennesker i alderen 30-40 år som ikke supplerer kostholdet sitt med Omega-3, siden de «føler» at de ikke trenger det. Årsaken er selvfølgelig at du er ung og «full» av energi.

«Hva kan jeg tjene på det?»

Det er så mange ting som Omega-3 er viktig for, EPA og DHA som Omega-3 oljen består av, er nødvendig for to hoved ting; immunforsvaret ditt og hjernen din. Som er to deler av kroppen din du vil jobbe 100%. Svært ofte kan sykdommer eller smerter som vi kaller “livsstilsykdommer” spores tilbake til mangel på EPA- eller DHA-nivå.

Hvis du er i aldersgruppen 25-45, er det noen viktige områder der du kan se forbedring veldig raskt. Det viktigste Omega-3 gjør for deg er å «balansere» kroppen din, spesielt hormonene dine, som kontrollerer alt som skjer i kroppen din.

Svært ofte vet folk ikke hva en forskjell Omega-3 gjør for kroppen din før de har brukt den i 2-3 måneder sammenhengende, og da kan de se klare resultater.

Vi i Ballstad har gjort vårt ytterste for å gjøre denne nye livsstilen med Omega-3 så enkel som mulig, vi vil sørge for at du har den beste norske oljen som blir sendt til din destinasjon hver måned, for å være ditt kontor, hjem eller sommerhus.

La oss gjøre dette sammen og nyte livet.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå