Begynn å endre livet ditt ved først å endre deg selv

Den ene er en reklameforfatter og den andre er en kunstkonsulent. De er et ungt par som kjemper mot det høye arbeidstempoet. Gökhan og Gözde fant også støtten de leter etter i omega-3 og gjenoppdaget seg selv.

To yrker som ser morsomme ut fra utsiden, men hvis du spør dem, er det utrolig stressende. Når dette stresset kombineres med det kaotiske livet i Istanbul, kommer de i en situasjon som de ikke kan stå i fra tid til annen. De forteller at ikke bare dem selv, men også mennesker rundt dem, er i en lignende situasjon og føler seg hjelpeløse. De la også igjen disse tøffe dagene med Omega-3.

Gözde: Overalt hvor jeg ser i Istanbul, tenker folk å forlate stresset og bygge et nytt liv. Antallet mennesker som har lyktes med dette, er imidlertid veldig lite. På den annen side er forventningene til forretningslivet alltid veldig høyt uansett hva som skjer. I en situasjon som dette prøver folk å akseptere livet som det er. Det var akkurat da vi var midt i en slik hjelpeløshet, vi oppdaget omega-3 og livene våre forandret seg.

Gökhan: Da jeg så i speilet, var jeg alltid sliten og ulykkelig. Jeg spurte meg selv om hvordan en person kan tåle denne type arbeidstempo. Vi har oppdaget at det vi manglet var Omega-3. Nå som vi føler oss sunnere ser vi mer positivt på livet. Vi har erfart at en sunn person kan stå i det tempoet som vi lever i og likevel ha overskudd.

“Vi begynte å endre vanene våre”

Gözde: Vi startet endringen med oss selv. Det første vi endret var spisevanene og livsstilen vår. Vi organiserte måltidene slik at de ble naturlige og balanserte. Den viktigste beslutningen vi tok i denne prosessen, var å ta med lunsjene våre hjemmefra. Vi ble kvitt spørsmålene vi stilte oss selv hver dag; «Hva skal jeg spise?» og «hva spiser jeg?»

Gökhan: Hovedproblemet var selvfølgelig utvalget av mat vi hadde av i huset. Hvis vi kunne lage noe selv, bestemte vi oss for å ikke kjøpe det. Vi startet med å lage yoghurt, og etter hvert laget vi sylteagurk og ost, eddik og øl. Vi fikk nye hobbyer. Disse har gjort store forandringer i livene våre, men vi har ikke klart å gjøre det store gjennombruddet vi ser etter. Vi fortsatte søket til vi oppdaget hva omega-3 kunne gjøre for oss.

“Ikke alle fiskeoljer er den samme. Vi innså hvor viktig det var å velge riktig Omega-3. ”

Gözde: Vi visste ikke at vi hadde omega-3-mangel fordi vi trodde at å spise fisk en gang i uken var nok. Mens vi studerte, fant vi ut at ikke alle fisk hadde like mye omega-3. Så begynte vi å se etter kosttilskudd. Det oppsto da et spørsmål som vi hadde vanskeligheter med å svare på: «Hvilken omega-3 bør vi ta?»

Gökhan: Det første vi lærte var at ikke alle fiskeoljer inneholder det samme. For å bli sikker på at vi får den riktige fiskeoljen, har vi laget våre egne kriterier og bestilt den omega-3 som inneholder det som har betydning for oss.

Gökhan og Gözdes Omega-3-kriterier

Gözde og Gökhan finner ut at den omega-3 som er i henhold til deres standarder, ofte er dyr og andre er av dårlig kvalitet. De bestemmer seg for å kjøpe Ballstad Omega-3 som tilfredsstiller kravene de har satt. De er veldig fornøyde med denne beslutningen og tar sin daglige dose Ballstad Omega-3 med glede.

Gözde: Vi trodde vi ikke trengte det, men nå er Ballstad omega-3 i en viktig del av livene våre. Vi ønsker å bygge en sunn fremtid ved å bringe denne vanen til barna våre i en tidlig alder.

Gökhan: Jeg er overrasket over at jeg ikke oppdaget at jeg manglet omega-3 i så mange år. Omega-3 har hjulpet meg med å oppdage potensialet mitt.

Nå forbereder de nye prosjekter og opplevelser med energien de har fått. De tror nå at de som går mot vinden sikkert vil vinne. Etter oppdagelsen av Ballstad Omega-3 oppfordrer de nå sine familier til å begynne å bruke kosttilskuddet. De vil at alle sine nærmeste skal ha en god fremtid sammen.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå