Anbefalinger fra Norsk helsedepartement

Over 10 000 vitenskapelige studier er gjort på effekten av Omega-3. De fleste av dem har vært positive og viser en klar sammenheng mellom inntak av Omega-3 og opprettholdelse av god hjerte-, hjerne- og øyehelse.

Omega-3 (EPA og DHA) hjelper til med å opprettholde den normale funksjonen i hjertet. Positive helseeffekter oppnås ved daglig inntak av minimum 250 mg EPA og 250 mg DHA.

I tillegg bidrar omega-3 (DHA) til å opprettholde den normale funksjonen til hjernen og synet. Positive helseeffekter oppnås ved daglig inntak av minimum 250 mg DHA.

Norges helsedepartement anbefaler å spise tre fiskemåltider i uken, hvorav minst 200 gram skal være fet fisk som laks, ørret, makrell eller sild.

Hvis du ikke spiser fet fisk eller ikke spiser nok fet fisk, anbefaler Helsedepartementet et daglig tilskudd av omega-3 fra fiskeolje.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå