Å leve sunt er livsstilen min

Han er en toppleder som prøver å passe livet inn i 24 timer. Til tross for det intense arbeidstempoet han starter dagen med sport, er Mehmets mål å leve livet til det fulle.

Han husket ikke når han spiste fastfood forrige gang, han var nøye med å mate på en balansert, sunn og organisk måte. Han møtte Omega-3 på grunn av kolesterol og har ikke blitt separert siden. Han begynner tidlig på dagen med sport og fortsetter med sitt arbeid og stenger ved å spille spill med sønnen. Han understreker at måten å oppnå dette på er å holde seg tett til de rette rutinene.

Mehmet: Livet mitt er basert på mål og å realisere dem. Jeg tror jeg kan oppnå alt jeg vil. Det viktige er å ta de riktige beslutningene for å identifisere og løse problemet. Når du oppnår dette, vil du legge igjen alle unnskyldningene bak deg. Jada, du må kanskje gi opp noe, men det er bare en liten pris å betale. Huset mitt og arbeidet mitt er på forskjellige sider, men jeg passerer broen hver dag på 15 minutter. Jeg våkner bare en time tidligere og venter ikke i trafikken i halvannen time, og bruker denne tiden til å drive med sport. Det handler om valg. Egentlig gjør jeg ikke noe ekstra enn jeg må. Jeg prøver å gjøre det jeg synes er riktig. Jeg lar det ikke være i tanker, jeg får det til å skje. Det er alt jeg gjør.

“Hvis det er et problem, er det også en løsning”

Mehmet: Selv livet er fullt av overraskelser, jeg vil ha kontroll. Det var denne følelsen som brakte meg sammen med Omega-3. Selv om jeg bryr meg om helsen min, har jeg et kolesterolproblem som er arvet fra familien min. Jeg kan holde verdiene mine i balanse takket være Omega-3. Jeg føler meg mye bedre med fordelene som gir utenfor kolesterolet. Først brukte jeg vanlige fiskeoljer som kan beskrives som supermarkedsprodukter, og jeg fikk ikke så mange resultater. Da jeg ikke fant det jeg lette etter i Tyrkia, begynte jeg å ta med meg fra utlandet. Imidlertid måtte jeg slutte å ta Omega-3 i flere måneder når jeg ikke skulle til utlandet. Det er en stor fordel for meg å lett nå kvalitet Omega-3 som jeg leter etter med Ballstad. Nå kan jeg fortsette å få vanlig Omega-3-støtte som det skal være.

«Jo bedre jeg tar vare på meg selv, jo bedre vil livet mitt ta vare på meg.»

Mehmet: Jeg jobber hardt, jeg sliter med å nå målene fremover. Det er også naturlig at dette tempoet vil forårsake høyt stress. Jeg kan takle stress ved å drive med sport, føde naturlig, ta Omega-3-tilskudd. Jeg innrømmer at dette krever alvorlig disiplin. Jeg synes ikke det er lett, men jeg vil leve livet til det fulle. Vi trenger denne disiplinen for å unngå å si «hvis bare», og i morgen kan det være for sent.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå