Ballstad IFOS Sertifikat

IFOS ble lansert som Nutrasource Diagnostics sitt første sertifiseringsprogram i 2002, en forskningsorganisasjon ved University of Guelph i Canada, og lar marine oljeselskaper teste og sertifisere sine produkter basert på den høyeste kvalitet, sikkerhet og renhetsstandarder i verden.

Nutrasource Diagnostics produserer eller markedsfører ikke fiskeolje selv, og de støtter heller ikke noen merker. IFOS tester hver enkelt olje per batch og publiser resultatene på deres hjemmeside. Og i motsetning til andre testbedrifter som ConsumerLab, er resultatene åpne for publikum gratis.

En IFOS-vurdering betyr at når en produsent hevder at fiskeoljen sin er ren, trenger du ikke ta ordet for det, fordi organisasjonen som setter baren kan bevise det for deg.

IFOS sertifiserer i dag over 100 merker over hele verden og har testet over 15.000 produkt-SKU-er til dags dato. Ingen andre sertifiseringsprogram over hele verden tester fiskeoljer etter individuelt loddsnummer, noe som gjør det enkelt for kundene å finne det de leter etter.

Du kan se hvor rent et IFOS-sertifisert produkt er ved å se på IFOS sin egen hjemmeside. De publiserer forbrukerrapporter for hver gruppe fiskeolje et merke gir til dem, slik at du kan sjekke selv før du begynner på dem. Bare slå opp batchkoden på produktet ditt som samsvarer med forbrukerrapporten online. Du kan se Ballstads rapport på IFOS nettsted, henne.

Alltid fersk omega-3
Norge har lange tradisjoner med marine fiskeoljer og vi vet hva som skal til for å lage et høykvalitets omega-3 kosttilskudd rikt på EPA og DHA. Vi holder produktet ferskt hele veien fra havet til deg.
Abonner for 299 kr pr måned
Kjøp nå